#

Очільник КОДА привітав призерів чемпіонату світу з прибережного веслування (ФОТО)

12.11.2019 15:31
Очільник КОДА привітав призерів чемпіонату світу з прибережного веслування (ФОТО)
Фото з місця події

Голова Київської облдержадміністрації Олексій Чернишов 12 листопада зустрівся з призерами чемпіонату світу з прибережного веслування Юрієм Івановим та Андрієм Качановим

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з посиланням на прес-службу КОДА.

Тренер спортсменів Андрій Дерев’янчук та президент Київської обласної федерації академічного веслування Євген Шаронін також були присутні на зустрічі.

Керівник Київщини привітав спортсменів із високим результатом, вручивши їм почесні грамоти, побажав нових перемог і не зупинятися на досягнутому.

У змаганнях, що відбувалися з 1 по 3 листопада в Гонконгу (Китай), брали участь делегації з 28 країн. Україну представляли три спортсмени з Київської області, які вибороли три медалі.

Діана Димченко здобула золоту медаль в одиночній гонці та у двійці з Юрієм Івановим. Юрій Іванов став чемпіоном у двійці з Діаною Димченко та срібним призером у двійці з Андрієм Качановим. Андрій Качанов — срібний призер у двійці з Юрієм Івановим.

Довідково:

Прибережне веслування — неолімпійська дисципліна академічного веслування на дистанцію 6 км. З 2024 року включена до програми Олімпійських ігор.

Також нагадаємо, що з численними нагородами повернулись додому юні дзюдоїсти Василькова, які 9 листопада в Києві брали участь у XІІ Всеукраїнському турнірі з дзюдо, присвяченому 76-й річниці визволення міста Києва від нацистів.

Читати "Моя Київщина" у Facebook
Теги: