#

Очільник поліції Київщини привітав усіх з державним святом (ФОТО)

09.05.2018 14:22
Очільник поліції Київщини привітав усіх з державним святом (ФОТО)
Дмитро Ценов

Сьогодні, Дмитро Ценов, на своїй сторінці в соціальній мережі Facebook привітав всіх з державним святом та підкреслив збереження ДОТу №485, що в селі Горенка, до якого сьогодні місцеві мешканці несуть квіти

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з посиланням на сторінку очільника поліції в Київській області Дмитра Ценова у Facebook.

Вітаю всіх з державним святом – Днем перемоги над нацизмом у Другій світовій війні. Слава всім, хто боронив Україну від агресії та 73 роки тому одержав Велику Перемогу! Висловлюю глибоку шану мужності та самовідданості, адже подвиг наших захисників забезпечив світле майбутнє всім нам.

Завдяки активній громаді, відповідним діям правоохоронців два тижні тому вдалося встановити історичну справедливість та занести до переліку об’єктів культурної спадщини ДОТ №485 в селі Горенка, що під Києвом. Сьогодні туди несуть квіти в пам'ять тих, хто за часів Другої світової боронив столицю від загарбників.

Сьогодні близько трьох тисяч поліцейських Київщини несуть службу з охорони публічного порядку в посиленому варіанті. До заходів з забезпечення правопорядку долучилася громадськість. Роботу правоохоронців координує спеціально створений ситуаційний центр. Наразі ситуація на Київщині під контролем.

"Зі святом! Слава ветеранам! А всім нам – миру на теренах України!", - повідомив Дмитро Ценов.

Читати "Моя Київщина" у Facebook
Теги: