#

Очільник Київщини передав комп’ютерну техніку для ліцею у місті Вишневе (ФОТО)

03.12.2021 15:50
Очільник Київщини передав комп’ютерну техніку для ліцею у місті Вишневе (ФОТО)
Фото з місця подій

Сьогодні, 3 грудня, голова Київської ОДА Василь Володін зустрівся з освітянами академічного ліцею «Основа» у Вишневому та передав їм 39 ноутбуків

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з покликанням на пресслужбу КОДА.

Василь Володін відвідав ліцей разом із головою Бучанської райдержадміністрації Миколою Ляшенком і міським головою Вишневого Іллєю Діковим та депутатами Київської облради.

Техніку, яку отримав заклад, було закуплено у рамах спільного проєкту Міністерства цифрової трансформації України та Міністерства освіти і науки України "Ноутбук кожному вчителю".

За словами Василя Володіна, для закупки комп‘ютерної техніки Київщина виділила співфінансування з обласного бюджету, таким чином підтримавши громади. Із держбюджету було виділено майже 54 млн  грн, ще 10 млн. грн – кошти обласного бюджету. Голова КОДА зауважив:

Це важливий крок у реалізації ще однієї ініціативи Президента – максимальної цифровізації державних послуг, зокрема й освітніх. у сучасних умовах важко уявити працю вчителя, якісну передачу знань без цифрових технологій.

Крім ноутбуків голова області передав ліцею "Основа" сучасне обладнання для харчоблоку, яке  встановлять після ремонту приміщення. Пан Володін підкреслив:

Дбаємо не лише про осучаснення освітнього процесу, а й про забезпечення дітей смачним здоровим харчуванням. Переконаний, комплексні зміни нашої освіти зроблять її дійсно найкращою.

Нагадаємо, що у місті Вишневе до дитсадку "Намистинка" завітав голова Київської ОДА Василь Володін.



Читати "Моя Київщина" у Facebook