#

Очільник Київщини Володін розповів, як просувається питання створення столичної агломерації

29.12.2021 18:40
Очільник Київщини Володін розповів, як просувається питання створення столичної агломерації
Василь Володін

Нещодавно голова Київської ОДА Василь Володін дав інтерв’ю "Моїй Київщині", де відповів на важливі питання та розповів, як просувається питання створення столичної агломерації

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина".

Володін розповів, що на його думку агломерація однозначно потрібна. Він зауважив, що люди, які сплачують податки в столиці і користуються інфраструктурою в області – це питання, яке потрібно глобально вирішувати.

До прикладу він сказав:

Приміром, у Києві немає сміттєзвалища, тому все везеться до області. Або коли постає питання, чи мають право мешканці області користуватися пільгами у комунальному транспорті столиці. Тобто, ми дуже тісно пов’язані в багатьох питаннях. Тому саме питання агломерації точно потрібно рухати далі. На сьогодні є відповідний законопроект, зареєстрований в парламенті, який зараз  обговорюється на рівні громадських організацій, відповідних асоціацій громад. Сподіваємось, що це буде прийнято вже як закон, що дасть нам змогу вирішувати цілу низку проблем спільно зі столицею.

Нагадаємо, що у Київській області цього року 55 амбулаторій отримали нове телемедичне обладнання, яке значно підвищить якість лікування.

Читати "Моя Київщина" у Facebook
Теги: