#

Очільник Київської ОДА представив колективу нових заступників

18.01.2021 15:20
Очільник Київської ОДА представив колективу нових заступників
Фото з місця події

Стало відомо, що Василь Володін, який є головою Київської ОДА, представив колективу двох своїх нових заступників: Тетяну Щербак та Дениса Шугалія

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з посиланням на пресслужбу Київської ОДА.

Покращення соціально-економічного розвитку регіону, підтримання високих показників з переважної більшості напрямків – основне завдання роботи команди, яка очолює область. Переконаний, завдяки високому професіоналізму нових заступників та нашій спільній роботі, Київщина  й надалі займатиме лідерські позиції, що бачимо за результатами минулого року. Продовжуємо і надалі дбати про рівень комфорту та безпеку наших жителів – це наш головний пріоритет, – зазначив голова КОДА.

Василь Володін побажав новопризначеним заступникам відповідально ставитись до своїх обов’язків і сумлінно працювати на благо регіону.

Тетяна Щербак відповідатиме за забезпечення виконання повноважень облдержадміністрації у галузі охорони здоров’я; культури, національностей, релігій, охорони пам’яток історії та культури; транспорту і зв’язку; міжнародних та зовнішньоекономічних відносин, туризму; фізичної культури і спорту, а також молодіжної політики та національно-патріотичного виховання; архівної справи.

Денис Шугалій забезпечуватиме виконання повноважень облдержадміністрації у сферах цифровізації, цифрового розвитку, цифрової економіки, електронного урядування, розвитку інфраструктури широкосмугового доступу до Інтернету та телекомунікацій.

Нагадаємо, що Володимир Борисенко отримав 28,42% голосів на повторних виборах мера Борисполя.

Читати "Моя Київщина" у Telegram
Теги: