#

Очільник Київської ОДА Володін представив громаді Макарівщини нового голову РДА

02.09.2020 09:50
Очільник Київської ОДА Володін представив громаді Макарівщини нового голову РДА
Фото з місця події

Учора, 1 вересня, Василь Володін провів виїзну нараду в Макарівському районі, де представив громаді новопризначеного голову райдержадміністрації Олексія Болілого

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з посиланням на пресслужбу Київської ОДА.

Щоб район працював як єдиний організм, райадміністрація, райрада, депутатський корпус, усі служби на місцях мають працювати на спільний результат – комфортну та безпечну Київщину. Ви можете розраховувати на мою підтримку та звертатися до Київської обласної державної адміністрації з будь-яким проєктом, щодо розвитку району, залучення до нього інвестицій, – звернувся до нового очільника РДА голова Київщини.

Він додав, що як представник влади в області бачить своїми головними завданнями: зробити владу всіх рівнів ближчою до людей; впроваджувати справедливість без винятків та дбати про економічний розвиток регіону.

Василь Володін зазначив, що район — один з найкращих в області. Виробнича спеціалізація Макарівського краю є економічно вдалою: сільське господарство, харчова промисловість, розпилювання деревини, добування декоративного та будівельного каменю. Тож Макарівщина має всі можливості для залучення інвесторів і передумови для подальшого розвитку.

Окрім того, користуючись нагодою, попросив нового голову РДА, інших представників влади та громаду приділяти особливу та постійну увагу дотриманню карантинних обмежень в районі.

Після офіційної частини Василь Володін, його заступники та керівники правоохоронних відомств відповіли на питання присутніх мешканців. Основні теми, що обговорили: ремонт доріг як обласного, так і місцевого значення, ремонт мостів; боротьба з несанкціонованими сміттєзвалищами, зокрема в с. Наливайківка — мешканці потребують допомоги обласної влади у розв’язанні цього питання; завершення ремонту амбулаторії в Макарові, а також ремонт шкіл і дитячих садків, тощо.

Бесіда вийшла конструктивною та змістовною, домовилися з активом громади про подальшу взаємодію для розв’язання проблем, що належать до компетенції обласної влади. Люди не залишаться наодинці зі своїми проблемами, усі питання ми вирішуватимемо разом у співпраці з усіма відповідальними сторонами, – зазначив голова Київської ОДА після закінчення зустрічі.

Нагадаємо, що кандидат технічних наук, доцент і голова Центру вивчення аномалій "Зонд", який вже 16 років працює в Україні, Артем Білик розповів про досить часту фіксацію НЛО в селі Яблунівка Макарівського району.

Читати "Моя Київщина" у Facebook