#

Очільник Київської ОДА Володін представив нового голову Броварської РДА (ФОТО)

24.09.2020 10:40
Очільник Київської ОДА Володін представив нового голову Броварської РДА (ФОТО)
Фото з місця події

Сьогодні, 24 вересня, у Броварській районній державній адміністрації відбулося урочисте представлення нового очільника Броварської РДА Георгія Біркадзе

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина".

Нагадаємо, що 22 вересня відповідний указ про призначення підписав президент України. Відомо, що Біркадзе є бізнесменом, зокрема має багаторічний управлінський досвід у сфері ЖКГ. Очолював товариства, що входять до українського багатопрофільного холдингу "БРК ХОЛДИНГ ГРУП". Даний холдинг спеціалізується на будівництві, виробництві, інженерно-монтажних та проєктних роботах у сфері електропостачання, газопостачання, теплопостачання, водопостачання та водовідведення. Георгій Біркадзе багато років поспіль веде активну благодійну діяльність у Києві та на Київщині допомагаючи дорослим та дітям, які потребують соціального матеріального забезпечення та підтримки.

Офіційну частину представлення очолив голова Київської ОДА Василь Володін, який привітав Георгія Біркадзе з призначенням на посаду голови Броварської РДА та побажав успіхів у роботі на благо Броварщини. Своєю чергою новоспечений очільник Броварської РДА подякував президенту України за довіру та запевнив, що докладе максимум зусиль для району і люди будуть задоволені його роботою.

Читати "Моя Київщина" у Facebook
Теги: