#

Очільник Київської ОДА Володін представив громаді Володарки нового голову РДА

01.10.2020 09:30
Очільник Київської ОДА Володін представив громаді Володарки нового голову РДА
Фото з місця події

Учора, 30 вересня, Василь Володін представив громаді Володарки новопризначену очільницю районної державної адміністрації Світлану Шелест

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з посиланням на пресслужбу Київської ОДА.

На офіційній частині були присутні начальник Головного управління СБУ у м. Києві та Київській області Олег Головаш, заступник начальника Головного управління Національної поліції в Київській області Павло Панфьоров, очільники району, селища та об’єднаних територіальних громад, а також керівники різних підприємств та організацій.

Василь Володін повідомив, що Світлана Шелест значну частину свого життя присвятила педагогіці, а ще довгий час працювала на державній службі.

Він зазначив, що основними її завданнями на посаді голови РДА є забезпечення законності, сумлінна реалізація президентських програм, дотримання Конституції та рішень Кабінету Міністрів України, а також розвиток Володарського району.

Робота райадміністрації, райради, депутатського корпусу та всіх служб повинна бути спрямована на досягнення спільного результату – комфортного та безпечного життя на Київщині. Тож зараз потрібно сформувати  такі умови в суспільстві, щоб жовтневі вибори до органів місцевого самоврядування стали по-справжньому демократичними, вільними та чесними, – резюмував Василь Володін.

Після офіційного представлення очільник Київщини поспілкувався з громадою району.

Він заявив, що всі проблемні питання, які мешканці озвучили під час його минулого робочого візиту, були опрацьовані. Для їх вирішення з командою сформували спільний план дій.

Відтак не лише для Володарського району, а й для всієї області однією з найактуальніших тем залишається якість доріг.

Роботи з покращення дорожньої інфраструктури тривають. Зокрема в районі вже ліквідували 7600 м2 ямковості проїзної частини. Проте місцева влада також має докладати зусиль і продовжувати наводити лад на шляхах, – зауважив очільник обласної державної адміністрації.

Ще одним важливим питанням для мешканців Володарського району було вирішення проблеми з підвезенням дітей до опорних шкіл.

Зараз проводимо тендер на закупівлю шкільних автобусів для навчальних закладів області. Володарський район також  включений до цього переліку. Цьогоріч обов‘язково забезпечимо дітей транспортом, – наголосив Василь Володін.

Окрім цього, минулого разу мешканці району обговорили з головою ОДА важливість завершення будівництва медичної амбулаторії в Рудому Селі.

Це питання з командою також тримаємо на контролі. Будівельна готовність амбулаторії складає 70%. Підрядники наразі виконують внутрішні роботи. Їм залишилось завершити оздоблення стін, покрити підлогу, встановити системи кондиціювання та медичне обладнання, а також провести благоустрій території, – деталізував ситуацію Василь Володін.

Насамкінець, очільник Київщини звернувся до громади Володарського району з проханням відповідально ставитись до свого здоров’я та ретельно дотримуватись усіх протиепідемчних заходів.

Користуйтеся масками, дезінфекторами, уникайте  скупчень людей. Тільки так ми зможемо не допустити подальшого розповсюдження коронавірусу й вберегти не одне людське життя, у тому числі й життя та здоров‘я наших медичних працівників, – наголосив голова ОДА.

Нагадаємо, що в одному із сіл Володарського району затримано чоловіка, який завдав смертельне ножове поранення лікареві.

Читати "Моя Київщина" у Telegram
Теги: