#

Очільник КОДА перевірив, як проходить вакцинальна кампанія на Фастівщині (ФОТО)

06.08.2021 14:12
Очільник КОДА перевірив, як проходить вакцинальна кампанія на Фастівщині (ФОТО)
Фото з місця події

Сьогодні, 6 серпня, голова Київської обласної державної адміністрації Василь Володін перевірив, наскільки злагодженою є організація вакцинальної кампанії у Фастівському районі

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з покликанням на пресслужбу КОДА.

У центрі та пунктах Фастівського району в наявності є три вакцини – Comirnaty/Pfizer-BioNTech, CoronaVac/Sinovac Biotech і Moderna. Обрати для імунізації можна будь-яку. Важливо, щоб жителі столичного регіону про це знали й відповідального ставились до свого здоров’я.

Василь Володін розповів:

Усі ми бачимо, як багато зараз поширюється фейків на тему імунізації проти коронавірусу. Саме тому дуже важливо, щоб лікарі не просто сухо виконували свою роботу, а фахово надавали людям відповіді на їх питання. Бачу, що медики у Фастові підходять до цього дуже відповідально. Тож дякую їм за роботу, сумлінність і професіоналізм.

Також очільник регіону закликав місцеву владу посилити на території громади інформаційну кампанію.

Очільник КОДА резюмував:

Ми організували можливість підвозу людей до центру масової вакцинації. Автобуси для цього є. Проте жителі громади мають знати, що в них є така можливість. Доносити їм про це – завдання місцевої влади. Чим більше людей у нас вакцинуються, тим вищі в нас будуть шанси жити звичайним життям, а не в посилених карантинних умовах.

Нагадаємо, що в селі Бишів Фастівського району встановили нові лавки та сміттєві урни.


Читати "Моя Київщина" у Telegram
Теги: