#

Очільник КОДА пообіцяв погорільцям із Софіївської Борщагівки тимчасове житло (ФОТО)

23.09.2020 17:22
Очільник КОДА пообіцяв погорільцям із Софіївської Борщагівки тимчасове житло (ФОТО)
Фото з місця події

Сьогодні, 23 вересня, голова Київської ОДА Василь Володін побував на місці пожежі у селищі Софіївська Борщагівка та пообіцяв потерпілим забезпечити їх альтернативним житлом за потреби

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з покликанням на сторінку "Київська обласна державна адміністрація" у Facebook.

Нагадаємо, що пожежа в одній із квартир багатоповерхівки сталася через вибух палива у каміні близько 5:30 ранку. Вогнем було знищено три квартири, ще дві частково зруйновані.

У результаті одна людина з опіками різного ступеню складності в лікарні. Вогонь розповсюдився на покрівлю будівлі площею 300 кв. м.

З мешканцями, які постраждали  в наслідок пожежі, зустрівся Василь Володін та вислухав їхні першочергові потреби, оглянув місце події.

Після спілкування з людьми очільник КОДА провів оперативну нараду з відповідальними службами та дав доручення.

Наразі потрібно скласти реєстр постраждалих, визначити нанесені матеріальні збитки та, за потреби, забезпечити мешканців альтернативним житлом. Повну інформацію щодо ситуації та її наслідків  очікую завтра на одинадцяту ранку, - повідомив голова КОДА.



Читати "Моя Київщина" у Telegram
Теги: