#

Очільник КОДА зустрівся з представниками японської компанії "SDGs Corporation" (ФОТО)

30.03.2021 20:54
Очільник КОДА зустрівся з представниками японської компанії "SDGs Corporation" (ФОТО)
Фото з місця події

Сьогодні, 30 березня, голова Київської облдержадміністрації Василь Володін провів зустріч із директором українського представництва японської компанії "SDGs Corporation" Рютаро Юкі та її операційним директором Юічі Матсунає

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з покликанням на пресслужбу Київської обласної державної адміністрації.

На зустрічі обговорили перспективи залучення іноземних інвестицій у розвиток економіки Київської області.

Компанія "SDGs Corporation" із 2013 року є власником сільськогосподарського підприємства ТОВ "Ківшовата-Агро" в селі Ківшовата Таращанської ОТГ, яке займається вирощуванням озимої пшениці, кукурудзи, сої та соняшника, має зерноочисний комплекс.

Голова Київської облдержадміністрації Василь Володін зазначив, що "Ківшовата-Агро" є позитивним і поки єдиним в Україні прикладом інвестицій японської компанії у вітчизняний агровиробничий сектор.

Також він підкреслив важливість розвитку соціального сектору та висловив сподівання, що представники японського бізнесу й надалі дбатимуть про район, у якому працює їхнє підприємство. Наразі вони планують відкрити в селі кабінет сімейного лікаря, 5% прибутку ТОВ "Ківшовата Агро" виділяє на соціальні проєкти.

Серед перспективних напрямків подальшої співпраці – проєкти, пов’язані з Чорнобильською зоною відчуження. Це розвиток зони відчуження ЧАЕС як туристичного магніту області, реалізація на цій території проєктів із альтернативної енергетики тощо. 

Обговорили учасники зустрічі й проблемні питання діяльності компанії, пов‘язані з відшкодуванням ПДВ та розвитком місцевої інфраструктури.

Нагадаємо, що 30 березня голова Київської облдержадміністрації Василь Володін представив новопризначеного голову Бучанської РДА Миколу Ляшенка.



Читати "Моя Київщина" у Telegram
Теги: