#

Андрію Нєбитову присвоїли почесну відзнаку за розвиток правоохоронної системи на Київщині (ФОТО)

10.01.2021 13:30
Андрію Нєбитову присвоїли почесну відзнаку за розвиток правоохоронної системи на Київщині (ФОТО)
Фото з місця події

Наприкінці року очільника поліції Київщини Андрія Нєбитова було нагороджено "Золотою зіркою" Героя українського народу

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина".

Почесну відзнаку полковнику поліції присвоїла ВГО "Спілка Громадських Організацій України "Народна Рада", до складу якої входять понад 4,5 тисяч громадських організацій. Знаком народної пошани Андрія Нєбитова удостоєно за особистий значний внесок у створення та розвиток сучасної правоохоронної системи України, захист національних інтересів, справжній патріотизм і непохитну любов до рідної України.

ВГО "СГОУ "Народна Рада" йде в ногу з владою під девізом "об’єднання та зміцнення Української держави", а основна мета спілки – консолідація зусиль усіх громадських організацій для підвищення активності громади в політичному, державотворчому та громадському житті. Концепція громадського руху – ієрархічна система управління громадянським суспільством як засобу підняття іміджу державної влади та зменшення напруги в суспільстві.

Як розповіла Моїй Київщині голова ВГО "Народна рада" Надія Лукашевич, начальник ГУ НП у Київській області Андрій Нєбитов сумлінно та добросовісно керує поліцією Київщини, тож сподівається, що він разом із колективом і надалі підійматиме імідж обласної поліції.

Ми робили громадський зріз і найкраще громадські діячі відгукувалися про поліцію Київської області. Андрій Нєбитов  є порядним керівником  своїх порядних підлеглих і підтримує гарну обстановку в колективі. На території Київської області це єдина людина з такою посадою, яка нагороджена "Золотою зіркою". І ми хочемо поширювати цей досвід, адже люди стають ще кращими, якщо їм вчасно сказати "спасибі", – зазначила Надія Лукашевич.

Зокрема Надія Лукашевич зазначила, що ім’ям нагородженої людини можна назвати сквер, парк, дорогу і не тільки.

У положенні  ВГО "СГОУ "Народна Рада" прописано, що під іменем нагороджених людей проводяться фестивалі, конкурси, спартакіади тощо. Наразі вже є домовленість з Андрієм Нєбитовим про проведення фестивалів та конкурсів на кращого поліцейського в Київській області, що відбудуться по завершенні карантину, – додала Надія Лукашевич.

Полковник поліції подякував громадськості за довіру та підтримку всієї поліції Київської області, зокрема запевнив, що й надалі вірно служитиме та захищатиме.

Нагадаємо, що Головне управління ДПС у Київській області роз'яснило розміри податків і внесків для фізичних осіб-підприємців у 2021 році.


Читати "Моя Київщина" у Telegram
Теги: