#

Очільник "Слуги народу" на Київщині проведе прес-конференцію (АНОНС)

16.06.2020 20:03
Очільник "Слуги народу" на Київщині проведе прес-конференцію (АНОНС)
Олександр Дубінський

Завтра, 17 червня, о 12 годині дня відбудеться прес-конференція нардепа Олександра Дубінського, якого обрали керівником партії Володимира Зеленського на Київщині

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з покликанням на "УНІАН".

Зауважимо, що на прес-конференції буде оприлюднений склад передвиборчий штабу Київської області на місцевих виборах 2020, представлена концепція передвиборчої кампанії та порядок відбору кандидатів на виборні посади.

У прес-конференції братимуть участь голова політичної партії "Слуга Народу" Олександр Корнієнко, голова Київської обласної організації партії Олександр Дубінський, керівник Київського обласного штабу Владислав Ковалевський та т.в.о. голови Київської обласної державної адміністрації Василь Володін. Онлайн-трансляція розпочнеться о 12:00 та буде доступна за посиланням. Питання для конференції можна поставити за електронною поштою: [email protected] з темою листа "Питання на прес-конференцію 17.06 о 12.30", а також за телефоном прес-центру УНІАН (044) 498 07 64. Акредитацію для ЗМІ можна провести за телефоном (096) 424 88 89.

Нагадаємо, що працівники поліції затримали злочинну групу, які цілий рік викрадали автомобілі TOYOTA на території Києва та Київської області.

Читати "Моя Київщина" у Telegram