#

Очільником Києво-Святошинської РДА може стати ексмер Вишневого

16.09.2020 19:49
Очільником Києво-Святошинської РДА може стати ексмер Вишневого
Микола Ляшенко

Сьогодні, 16 вересня, відбулося засідання Кабінету Міністрів України, на якому головою Києво-Святошинської РДА вирішили призначити Миколу Ляшенка

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з покликанням на допис Василя Мокана у Facebook.

Про новопризначення повідомив народний депутат Василь Мокан на своїй сторінці у Facebook. За його словами, Миколу Ляшенка погодили на пост голови Києво-Святошинської РДА відповідно до проєкту розпорядження Президента.

Нагадаємо, що з 2015 року Києво-Святошинську РДА очолювала Мирослава Смирнова, однак у 2019 році її не звільнив Володимир Зеленський. Пізніше посадовиця стала радницею мера столиці Віталія Кличка). Після її звільнення в.о. голови РДА став Артем Кошик.

43-річний Микола Ляшенко –  депутат Київської обласної ради, зараз позафракційний, у 2018 році був виключений з фракції партії "УКРОП". Член комісії з питань управління комунальною власністю, приватизації та житлово-комунального господарства та впровадження енергозберігаючих технологій. За освітою - юрист, закінчив Національну академію внутрішніх справ.

У Київоблраду Ляшенко зайшов по 32-му виборчому округу (Києво-Святошинський район). У 2006-2008 рр. був секретарем Вишневської міської організації Соціалістичної партії України, був депутатом міської ради Вишневого V скликання від цієї політсили. У 2010 році він був обраний міським головою Вишневого, тоді балотувався від партії "За Україну". Працював на посаді до лютого 2011 року. Був звільнений, чому передувала блокування сесій Вишневої міськради обранцями Партії регіонів.

З лютого по листопад 2011 року Ляшенко був радником глави адміністрації відділу забезпечення діяльності керівництва облдержадміністрації, заступником голови Києво-Святошинської РДА Володимира Пака. Був головним спеціалістом відділу охорони здоров'я цієї РДА.

У 2019 Ляшенко невдало балотувався до Верховної Ради з округу №95 Київської області. На той момент був помічником нардепа VIII скликання Владислава Даніліна ("Народний фронт") на платній основі.

Нагадаємо, що в селі Горенка Києво-Святошинського району вщент згоріла житлова кімната в двоповерховому будинку.

Читати "Моя Київщина" у Telegram
Теги: