#

Один із заступників голови Київської ОДА продовжить роботу в міністерстві

17.03.2020 06:50
Один із заступників голови Київської ОДА продовжить роботу в міністерстві
Олександр Скляров

Перший заступник голови Київської ОДА Олександр Скляров перейде працювати у Міністерство розвитку громад і територій вслід за ексголовою Олексієм Чернишовим

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з посиланням на власні джерела у КОДА.

Нагадаємо, що розпорядження про призначення Олександра Склярова першим заступником було підписане 8 січня. 

На своїй посаді він займався питаннями забезпечення розробки та виконання програм соціально-економічного розвитку, міжнародних і зовнішньоекономічних відносин, залученням інвестицій, сприянням розвитку підприємництва, міжрегіонального співробітництва, туризму, інформаційної діяльності та комунікації з громадськістю.

Також на нього покладалася координація роботи Департаменту економічного розвитку і торгівлі та Департаменту комунікації і зв'язків з громадськістю. Скляров займався взаємодією з Головним управлінням по Києву та Київській області акціонерного товариства "Державний ощадний банк України" ("Ощадбанк"), науково-дослідними інститутами, науковими установами та іншими об'єднаннями громадян відповідного напряму і юридичними особами в області.

Нагадаємо, що ексголова Київської ОДА, який займав посаду три місяці, після зміни уряду очолив міністерство розвитку громад і територій.  

Читати "Моя Київщина" у Telegram
Теги: