#

Один район та три міста Київщини обрали постачальників харчування в навчальних закладах

07.04.2020 08:46
Один район та три міста Київщини обрали постачальників харчування в навчальних закладах
Фото з мережі Інтернет

Профільні підрозділи Іванківської райдержадміністрації, Васильківської, Ірпінської та Обухівської міськрад визначилися з підрядниками для організації харчування для учнів закладів середньої освіти та вихованців шкіл-дитсадків

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з посиланням на "Киеввласть".

Обрані постачальники повинні будуть організовувати харчування за заявками замовників.

У березні 2020 року відділ освіти Іванківської РДА та Васильківської міськради, а також управління освіти Ірпінської та Обухівської міськрад уклали договори на надання послуг з організації харчування в навчальні заклади. Термін дії всіх договорів – до 31 грудня 2020 року.

Відділ освіти Іванківської РДА уклав договір (ціна – 7,2 млн гривен) на організацію послуг харчування з ПП “Школярик”. За умовами договору, підрядник повинен організувати одноразове харчування для учнів 1-4 (33,19 гривен на одного учня в день) та 5-11 класів (39,21 гривень на одного учня в день), а також триразове харчування вихованців груп дошкільного віку (67,20 гривень на вихованця в день). ПП “Школярик” повинно надавати ці послуги для 24 шкіл та шкіл-дитсадків Іванківського району.

Читайте також: Чого насамперед боятися під час пандемії?

Управління освіти і науки Ірпінської міськради уклало договір (ціна – 2,6 млн гривень) на організацію послуг харчування з Комунальним виробничим підприємством харчування Ірпінської міської ради. Згідно з договором, підрядник повинен організувати харчування протягом 150 днів за заявкою замовника для майже 2,5 тисяч учнів 14 шкіл міста Ірпінь та смт Коцюбинське, Ворзель і Гостомель.

Відділ освіти Васильківської міської ради уклав договір (ціна – 197,96 тис. гривень) на надання послуг з організації шкільного харчування 1-4 класів шкіл міста з ФОП Назаренко Катерина Миколаївна. Інформація щодо переліку навчальних закладів та кількості діто/днів в системі ProZorro не опубліковано.

Управління освіти виконавчого комітету Обухівської міської ради уклало 4 договори на надання послуг гарячого харчування.

Перший договір (ціна – 60,34 тис. гривень) укладено з ФОП Єфремова Тетяна Вікторівна. Згідно з договором, підприємець організовуватиме харчування 740 учнів 1-4 класів та 61 учня пільгових категорій старших класів Академічного ліцею №5 (вул. Лермонтова, 24, м. Обухів). Послуга повинна надаватися протягом 7 днів за заявкою замовника.

Другий договір (ціна – 53,97 тис. гривень) укладено з ТОВ “ТВП Контракт”. За договором підрядник організовуватиме харчування 579 учням 1-4 класів та 96 учням пільгових категорій старших класів загальноосвітньої школи №3 (вул. Миру, 12, м. Обухів). Послуга повинна надаватися протягом 7 днів за заявкою замовника.

Підписуйтесь на офіційну сторінку порталу "Моя Київщина" у Facebook.

Третій договір (ціна – 34,42 тис. гривень) укладено з ФОП Коломієць Вадим Володимирович. Згідно з угодою, підрядник повинен забезпечити гарячим харчуванням 418 учнів 3 академічних ліцеїв Обухова – №2, №4 та ім. Мельника. Терміни надання послуги не вказані.

Четвертий договір (ціна – 33,81 тис. гривень) укладено з ФОП Бурсала Оксана Петрівна. Згідно з договором, підрядник організуватиме харчування 415 учням 1-4 класів та 34 учням пільгових категорій старших класів Академічного ліцею №1 (вул. Київська, 18).  Послуга надаватимется протягом 7 днів за заявкою замовника.

Згідно з чотирма договорами, вартість харчування на день одного учня 1-4 класів становить – 10 гривень, учня пільгових категорій старших класів – 20 гривень.

Також нагадаємо, що 6 квітня, о 10:00 для учнів 5-11 класів з усієї країни стартував проєкт "Всеукраїнська школа онлайн".

Читати "Моя Київщина" у Telegram
Теги: