#

Екснардеп Москаленко керуватиме партією "За майбутнє" на Київщині

31.07.2020 17:35
Екснардеп Москаленко керуватиме партією "За майбутнє" на Київщині
Ярослав Москаленко

Сьогодні, 31 липня, відбулися загальні збори Київської обласної організації "Політична партія "За майбутнє"", на яких очільником осередку обрали депутата Ярослава Москаленка

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з покликанням на сторінку " Київщина ЗА Майбутнє" у Facebook.

Варто сказати, що на політичній арені Київської області Ярослав Москаленко відомий ще з 2007 року. Саме тоді, три роки він був головою Вишгородської районної ради. Згодом, займав посаду очільника Вишгородської районної державної адміністрації, а з 2010 по 2012 роки був першим заступником голови Київської обласної державної адміністрації та депутатом Київської обласної ради. Того ж року восени Ярослав Москаленко став депутатом Київоблради від Партії регіонів.

Подейкують, що саме Москаленко причетний до скандальної передачі Межигір’я Януковичу.

До того ж, з 2012 - 2019 роки Ярослав Москаленко був народним депутатом України.

Зауважимо, що Ярослав Москаленко також балотувався до Верховної Ради IX скликання від 96 округу, однак програв Ользі Василевській-Смаглюк.

Читайте також: "Перспективна" заміна: кому знадобився ексрегіонал Москаленко в Київській ОДА.

Вважаємо за потрібне зауважити, що Москаленко також очолював депутатську групу "Воля народу", яка відома своєю "чорною касою". Мова йде про журналістське розслідування, у якому дружина народного депутата Євгенія Рибчинського повідомила, що чоловік приносив щомісяця додому по 20 тис доларів США, які йому особисто в конверті передавав Ярослав Москаленко, нібито як заробітну плату.

Варто додати, що депутатську групу "За майбутнє" створили у Верховній Раді України 9-го скликання 29 серпня 2019 року. Тоді до неї увійшли 23 народні депутати-мажоритарники, котрі були представниками різних політичних сил – від ексрегіоналів, членів партій "Відродження", УКРОП та "Наш край" до колишніх БППшників і "нарфронтівців".

У травні 2020 року депутати із "За майбутнє" заявили про створення однойменної партії на чолі з "найкращим другом" олігарха Ігоря Коломойського – Ігорем Палицею.

Читати "Моя Київщина" у Facebook