#

Офіційно: президент Зеленський призначив Олексія Кулебу головою Київської ОДА

08.02.2022 23:29
Офіційно: президент Зеленський призначив Олексія Кулебу головою Київської ОДА
Володимир Зеленський та Олексій Кулеба

Колишній перший заступник голови Київської міської держадміністрації Олексій Кулеба офіційно очолив Київську облдержадміністрацію

Як повідомляє "Моя Київщина", указ № 48/2022 опубліковано на офіційному сайті Президента України.

Вручаючи службове посвідчення під час зустрічі в Офісі Президента, Володимир Зеленський привітав Олексія Кулебу з призначенням і висловив сподівання, що його знання та досвід сприятимуть динамічному розвитку регіону та розкриттю його потенціалу.

Читайте також: Мажор на Київщині: як Єрмак сина ексзаступника голови КОДА часів Кучми працевлаштовував.

Сайт Президента України опублікував біографічну довідку про Олексія Кулебу. Він народився 1983 року в місті Києві. У 2005-му закінчив Київський національний економічний університет (магістр з міжнародної економіки). У 2005-2008 роках був аспірантом Національної академії державного управління при Президентові України. Кандидат наук з державного управління. Викладав правознавство в Національному педагогічному університеті імені М. П. Драгоманова. Був радником на громадських засадах генерального директора комунального підприємства з охорони, утримання та експлуатації земель водного фонду м. Києва «Плесо». Обіймав посаду директора Департаменту міського благоустрою КМДА. Має досвід підприємницької діяльності.

Читати "Моя Київщина" у Telegram