#

Офіційно: Зеленський призначив головою Київської ОДА Руслана Кравченка

10.04.2023 21:41
Офіційно: Зеленський призначив головою Київської ОДА Руслана Кравченка
Руслан Кравченко

У понеділок, 10 квітня, президент Володимир Зеленський призначив керівника Бучанської окружної прокуратури Руслана Кравченка головою Київської обласної державної адміністрації

Про це йдеться в указі Президента України №204/2023

«Призначити КРАВЧЕНКА Руслана Андрійовича головою Київської обласної державної адміністрації», - йдеться в документі.

Як ми писали раніше, Руслан Кравченко до цього моменту був керівником Бучанської окружної прокуратури. Її він очолює з 15 березня 2021 року.

Він нагороджений орденом «За заслуги» III ступеня (23 серпня 2022) «за значні заслуги у зміцненні української державності, мужність і самовідданість, виявлені у захисті суверенітету та територіальної цілісності України, вагомий особистий внесок у розвиток різних сфер суспільного життя, відстоювання національних інтересів нашої держави, сумлінне виконання професійного обов'язку».

Раніше працював у військовій прокуратурі під керівництвом Анатолія Матіоса.

У цьому році Руслан Кравченко брав участь в конкурсі на посаду керівника Національного антикорупційного бюро (НАБУ), але перемогти не зміг.

Одружений на Олені Шкробанець, яка зареєстрована в окупованому Криму. Там у родини Кравченків є квартира площею 89 квадратних метрів. Також на них зареєстрований Mercedes C250 2013 року випуску. Сукупна сума заощаджень станом на 2011 рік становила 53 тисячі доларів.

Читати "Моя Київщина" у Facebook