#

Оголена Alyona Alyona повторила образ іноземної співачки

09.05.2021 11:22
Оголена Alyona Alyona повторила образ іноземної співачки
Alyona Alyona

Відома реперка з Баришівки Alyona Alyona не втомлюється повторювати спокусливі образи знаменитих зірок, цього разу вона скопіювала співачку Lizzo й обклеїла своє оголене тіло зірками

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" із покликанням  на "showbiz.24tv.ua".

Успішна українська реп-виконавиця Alyona Alyona продовжує підкорювати мережу образами зірок. Для нового відвертого кадру вона обрала гарячий look пишнотілої артистки Lizzo.

Знаменитість позувала перед камерою на світлому тлі. Вона постала оголеною, однак наліпила на тіло золотисті зірки. Пишні груди Alyona Alyona прикрила руками. Пікантний образ реперка доповнила срібними браслетами на руках та лаконічними сережками-кільцями.

Зірка навіть зважилась на кардинальну зміну іміджу, тож пофарбувала волосся у яскраво-зелений колір. Alyona Alyona зібрала його у пишний низький пучок й випустила одне пасмо, яке накрутила.

На обличчі реперка зробила ефектний макіяж. Вона нафарбувала повіки зеленими й салатовими тінями, а губи підкреслила нюдовим блиском.

У підписі до фото Alyona Alyona поділилась думками про зіркову хворобу:

Коли хапають зірку з неба – я чую галас! 2018 року я стала відомою і мене почали кликати на різного роду заходи, де було багато відомих людей. І кожного разу повертавшись у Баришівку, я ставала мішенню – кожен знайомий норовив дізнатися, а як же ті зірки поводять себе в реальному житті й чи справді вони такі як на екрані.

Реперка зазначила, що їй завжди цікаво спостерігати за зірками, бо має про них попереднє враження. Багато хто виявляється простішим, а хтось навпаки має нелегкий характер попри те, як поводиться перед камерами.

Також нагадаємо, що нещодавно українська реперка Alyona Alyona в інтерв’ю Dialog Hub на YouTube відверто розповіла про свій сексуальний досвід.

Обнаженная Alyona Alyona с зелеными волосами спародировала Lizzo (фото) —  УНИАН


Читати "Моя Київщина" у Facebook
Теги: