#

Окупанти обстріляли Нові Петрівці із "Градів", а пожежники підірвалися на протитанковій міні (ФОТО)

20.03.2022 10:30
Окупанти обстріляли Нові Петрівці із "Градів", а пожежники підірвалися на протитанковій міні (ФОТО)
Фото з місця подій

Учора, 19 березня, у результаті обстрілу рашистами із "Градів" села Нові Петрівці Вишгородського району, відбулося займання поля та пошкоджено автозаправну станцію

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з покликанням на спільноту "Поліція Київскої області" у Facebook, та спільноту "Вишгород – рідне місто" у Facebook.

Пожежу на пошкоджених об’єктах вдалося дліквідувати. На щастя, обійшлося без потерпілих. Поліцейські Вишгородщини зафіксували наслідки обстрілу.

Проте, рятувальники, які приїхали гасити звалище, зламалися на протитанковій міні. Бійці отримали поранення, один із пожежників втратив ногу. У дописі йдеться:

Купка поранених і один найважчий – Андрій Вовчук, втратив ногу. Завтра вранці розпочнемо збір грошової допомоги для Андрія та інших хлопців. Карту родичів Андрія, для надання посильної допомоги, додамо до цього посту.

Слідкуйте за новинами "Моя Київщина" у Telegram.

Нагадаємо, що очільник Київської обласної військової адміністрації генерал-лейтенант Олександр Павлюк заявив, що зараз навколо Києва триває активне протистояння.



Читати "Моя Київщина" у Facebook