#

Олександр Зеленський з Броварів – віцечемпіон світу з боксу серед молоді

29.11.2022 17:10
Олександр Зеленський з Броварів – віцечемпіон світу з боксу серед молоді
Олександр Зеленський

Учень Броварського спортивного фахового коледжу, майстер спорту України Олександр Зеленський став срібним призером чемпіонату світу з боксу серед молоді

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з покликанням на пресслужбу Київської ОВА.

З 14 по 26 листопада на арені Ciudad Deportiva Camilo Cano в іспанському місті Ла-Нусія відбувалися бої молодіжного чемпіонату світу з боксу IBA серед чоловіків і жінок. Участь у них взяли 476 юнаків і 208 дівчат із 89 країн.

Представники восьми регіонів України боролися за медалі в тринадцяти вагових категоріях. Київщину на чемпіонаті представляла Броварська школа боксу та два її боксери: Дмитро Мага (категорія 71 кг, тренер Дмитро Ведмеденко) та Олександр Зеленський (категорія +92 кг, тренер ЗТУ Олександр Поліщук).

Про досягнення Олександра Зеленського пишуть:

Олександр Зеленський дуже впевнено подолав весь турнірний шлях. Вигравши чвертьфінальну сутичку з індійцем, наш боксер у дуже складному поєдинку переміг потужного корейця й дійшов до фіналу. У вирішальній боротьбі за титул чемпіона світу Олександру протистояв англієць Енріко Ітаума. Зеленський програв йому за очками, але став срібним призером світової першості.

Дмитро Мага виграв свій перший бій, але в наступному поєдинку поступився супернику, угорцю Левенте Гемесу.

Нагадаємо, що поліція Київщини викрила драгдилера в Броварах, який отримав на пошті канабіс на 40 тис грн.

Читати "Моя Київщина" у Facebook