#

Олігарх Хмельницький побудує у Білій Церкві елеватор за 12 млн доларів

07.03.2019 15:48
Олігарх Хмельницький побудує у Білій Церкві елеватор за 12 млн доларів
Василь Хмельницький

ТОВ "Волиця-Агро", що входить до складу інвестиційної групи UFuture, планує побудувати на території індустріального парку "Біла Церква" сучасний логістичний комплекс зі зберігання та переробки зернових

Як повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з посиланням на "AgroPortal", сума інвестицій в будівництво складе близько 12 млн доларів.

Потужність елеватора становитиме 40 тис тонн одноразового зберігання зерна з добовою продуктивністю прийому на рівні 3 тис тонн. Також повідомляється, що компанія планує запустити експлуатацію комплексу в 2020 року.

"Елеватор буде оснащений сучасною лабораторією, зерносушарками, силосами для вологого і сухого зерна. Комплекс зможе приймати і відвантажувати зернові як автомобільним, так і залізничним транспортом. Планується, що звідси продукцію компанії будуть відправляти на експорт", - йдеться в повідомленні.

Довідкоко:

UFuture Investment Group з головним офісом в Брюсселі була створена восени 2017 року і об'єднала бізнес-проекти Василя Хмельницького.

До складу групи UFuture входять девелоперська компанія UDP, яка спеціалізується на великих інфраструктурних проектах, другий найбільший в країні міжнародний аеропорт "Київ" ім. І. Сікорського, національний оператор зовнішньої реклами "РТМ-Україна", індустріальний парк "Біла Церква".

Читати "Моя Київщина" у Telegram
Теги: