#

Олігарх Косюк увійшов до рейтингу найвпливовіших людей Київщини

03.01.2021 19:00
Олігарх Косюк увійшов до рейтингу найвпливовіших людей Київщини
Фото з мережі інтернет

Олігарх, голова правління агрохолдингу "Миронівський хлібопродукт" та водночас Герой України Юрій Косюк увійшов у ТОП-100 впливових людей Київщини у 2020 році

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина".

Агрохолдинг "Миронівський хлібопродукт" за час пандемії не тільки зумів зберегти позиції, а й розпочав завойовувати нові ринки, зокрема відбувається трансформація з сировинної компанії на кулінарну.

Також Косюк започаткував програму спільно з місцевою владою деяких сіл, яка зробить життя більш комфортним у сільських місцевостях завдяки створеним центрам глобальної урбанізації.

У період пандемії компанія не звільняла своїх працівників і не скорочувала обсяги виробництва, а на боротьбу з Covid-19 перерахувала понад 84 млн грн.

Зауважимо, що за останній рік олігарху вдалося налагодити контакт із центральною владою. У Верховній Раді три нардепи, що орієнтуються на Косюка, вийшли з депутатської групи "За майбутнє" і приєдналися до "Довіри". Остання систематично підтримує ініціативи влади.

Нагадаємо, що підбиваючи підсумки 2020 року, інформаційний портал «Моя Київщина» підготував рейтинг найбільш впливових та авторитетних людей столичного регіону, до якого ввійшли відомі політики, бізнесмени, спортсмени, громадські та культурні діячі.

Читати "Моя Київщина" у Telegram
Теги: