#

Олігарх Василь Хмельницький вирішив стати YouTube-блогером

18.06.2021 15:55
Олігарх Василь Хмельницький вирішив стати YouTube-блогером
Василь Хмельницький

Стало відомо, що підприємець і власник чималої кількості компаній та активів в Україні  Василь Хмельницький запустив власний YouTube-канал

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" із покликанням  на сторінку "UFuture" у Facebook.

У першому випуску засновник холдингової компанії UFuture Василь Хмельницький разом із запрошеним зірковим героєм розказав про великий бізнес. Щотижня на підписників каналу чекатимуть нові випуски.

Нагадаємо, що з дозволу Міністерства охорони здоров'я препарати "Біовен" та "Актемра", які виробляє "Біофарма", використовують для лікування коронавірусу в людей.

Довідково:

Василь Хмельницький упродовж тривалого часу посилював свій вплив у Київській області, зокрема в Білій Церкві. Основним видом діяльності олігарха є нерухомість та інновації, утім, це далеко не всі його прибуткові сфери.

Василь Хмельницький є ініціатором Київського міжнародного економічного форуму, участь у якому беруть власники й топ-менеджери великих підприємств, відомі світові економісти тощо. Окрім цього, зовсім недавно він запустив на українському YouTube перше бізнес реаліті-шоу «WIN WIN Show», де виступає як автор і ведучий проєкту.


Читати "Моя Київщина" у Facebook