#

Оренда дачі на літо: на Київщині ціни на житло стартують від 9 тис грн за місяць

25.05.2023 10:40
Оренда дачі на літо: на Київщині ціни на житло стартують від 9 тис грн за місяць
Фото з мережі Інтернет

Ціни на оренду літнього житла під Києвом досить сильно відрізняються – найбюджетніші варіанти стартують від 9 тис грн на місяць

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" із покликанням на статтю видання "Vesti.ua"

Так, будиночок у с. Святопетрівське за 5 км від окружної дороги коштує всього 9 тис гривень на місяць. У будинку 4 кімнати, гостьова кімната та три спальні. Кухня, з/в, газове опалення, двох контурний котел.

Літній будиночок з однією кімнатою в Гостомелі коштуватиме 4 тис гривень на місяць. На першому поверсі кухня, санвузол, душ, пральна машина, на другому поверсі 12 кв. м. На ділянці є альтанка мангал. Поруч ліс, річка. Гарний варіант для тихого, спокійного відпочинку на природі.

За 14 тис гривень можна зняти будинок у с. Підгірці (Кооператив Берізка) – 70 кв. м, дві кімнати, лазня на дровах, газовий котел, кондиціонер, фільтр. Синє озеро за п'ять хвилин пішки.

Оренда будинку з більш сучасними ремонтами та зручностями буде близько 20 – 35 тис гривень на місяць. Все залежить від площі та локації нерухомості. Так, будинок у селі Круглик коштує 22 182 гривень на місяць. 

Повноцінні котеджі невеликої площі 80-120 кв. м коштують в середньому $1-1,5 тис. У них є все необхідне для комфортного відпочинку: окрема вітальня, дві-три спальні, два санвузли, зона барбекю, одне або навіть два паркомісця.

Нагадаємо, що КОР взяла участь у засіданні комісії КОВА з питань надання та відновлення житла.

Читати "Моя Київщина" у Facebook