#

Організатору вбивства Аміни Окуєвої на Київщині повідомили про підозру

19.05.2020 15:52
Організатору вбивства Аміни Окуєвої на Київщині повідомили про підозру
Аміна Окуєва

Правоохоронці повідомили про підозру організатору замовного вбивства біля селища Глеваха Аміни Окуєвої та замаху на вбивство Адама Осмаєва

Про це повідомляє інформаційний портал "МояКиївщина" з посиланням на "LB.ua".

Повідомлення про підозру оголосили уродженцю Чечні, який нині є громадянином Росії. Зловмисник знайшов на території України кілерів, які розстріляли автомобіль, де перебувала Аміна Окуєва. У січні 2020 року кілерів затримали.

30 жовтня 2017 року біля селища Глеваха невідомі обстріляли автомобіль, у якому їхали Аміна Окуєва та Адам Осмаєв. Під час обстрілу кілери застосували автоматичну зброю калібру 7,62 мм. Внаслідок цього Аміна Окуєва загинула, а Адама Осмаєва було поранено.

За фактом вбивства Окуєвої було відкрито кримінальне провадження за ст. 115 КК ("Умисне вбивство"). Повідомлялося, що Аміну Окуєву поховали в Дніпрі за мусульманськими звичаями.

За підозрою у вбивстві Аміни Окуєвої затримано Ігоря Редькіна, громадянина України 1964 року народження, раніше не судимого, який проживає в Києві.

Також нагадаємо, що Служба безпеки України передала правоохоронним органам Грузії одного з членів  терористичної організації "Ісламська держава".

Читати "Моя Київщина" у Telegram