#

"Ощадбанк" буде приватизовано, – нардепка-мажоритарниця з Київщини

14.04.2021 14:15
"Ощадбанк" буде приватизовано, – нардепка-мажоритарниця з Київщини
Фото з мережі Інтернет

Депутатка від партії "Слуга народу" Ольга Василевська-Смаглюк розповіла, що Кабмін видав постанову про включення державного банку "Ощадбанк" до Фонду гарантування вкладів

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" із покликанням на "Главком".

Зазначається, що найближчим часом "Ощадбанк" буде повністю або частково приватизовано, частка держави у банківському секторі зменшиться. До того ж державні гарантії частково зберігаються. Якщо вклад клієнта понад 200 тисяч гривень, то перші дві сотні повертаються Фондом, а на решту суми поширюються держгарантії.

Також зауважується, що Верховна Рада підтримала зміни до закону "Про приватизацію державного і комунального майна", які дозволяють проведення аукціонів з продажу об’єктів "великої" приватизації у період карантину.

На кінець наголошується, що цьогорічні доходи від приватизації перевершили мільярд гривень. Як повідомив голова Фонду держмайна Дмитро Сенниченко на своїй сторінці у Facebook, цифра була досягнута після чергового успішно завершеного аукціону з малої приватизації.

Нагадаємо, що у КОДА створили робочу групу для вирішення проблемних питань діяльності суб'єктів малого підприємництва, у тому числі мікропідприємництва.

Читати "Моя Київщина" у Facebook
Теги: