#

У КОДА з’явилася робоча група для вирішення проблем малого бізнесу

13.04.2021 20:50
У КОДА з’явилася робоча група для вирішення проблем малого бізнесу
Фото з мережі Інтернет

У КОДА створили робочу групу для вирішення проблемних питань діяльності суб'єктів малого підприємництва, у тому числі мікропідприємництва

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" із покликанням  на пресслужбу КОДА.

Її очолив перший заступник голови адміністрації Дмитро Назаренко.

У Положенні про робочу групу повідомляється, що її діяльність буде здійснюватися в тісній співпраці з Радою з питань сприяння розвитку малого підприємництва при Президентові України. До її складу входять представники малого підприємництва, незалежної експертної середовища, учені та співробітники місцевих органів державної влади (у кількості не більше одного представника від однієї організації).

Завданнями робочої групи буде аналіз ситуації Київщини в секторі малого підприємництва, у тому числі мікропідприємництва, підготовка на підставі аналізу пропозицій щодо врегулювання проблемних питань. Також вона займеться підготовкою пропозицій щодо вирішення проблем в секторі малого підприємництва, у тому числі ініціюванням або розробкою проєктів управлінських рішень органів виконавчої влади області, а також проектів звернень і запитів до відповідних територіальних органів центральних органів виконавчої влади.

Також робоча група розглядатиме законопроекти з питань розвитку малого підприємництва, готувати пропозиції щодо вдосконалення законодавства України про здійснення діяльності суб'єктів малого та мікропідприємництва. Займеться сприянням у налагодженні ефективної взаємодії держави з суб'єктами малого підприємництва, їх громадськими об'єднаннями. Розглядатиме інші питання і надавати рекомендації з розвитку малого підприємництва.

Нагадаємо, що КОДА спільно з Українською Асоціацією медичного  туризму розробляє план заходів для популяризації регіону.



Читати "Моя Київщина" у Facebook
Теги: