#

Основою економічного розвитку Київщини стануть технопарки та agrotech - Чернишов

10.12.2019 14:59
Основою економічного розвитку Київщини стануть технопарки та agrotech - Чернишов
Фото з мережі Інтернет

Керівник Київської облдержадміністрації Олексій Чернишов в інтерв’ю одному з українських видань наголосив, що головними точками зростання економіки столичного регіону стане модернізація

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з посиланням на прес-службу КОДА.

"Заведено вважати, що Київська область аграрна. Тому перша можлива точка зростання – так званий agrotech, зробити агросектор більш технологічним, стимулювати появу переробних підприємств", – відзначив Олексій Чернишов.

На думку голови КОДА, сільське господарство не може залишатися головним фокусом регіону, особливо враховуючи наявність великої кількості висококваліфікованих робочих ресурсів.

"Щоби не втрачати кадри, які останніми роками активно виїжджають до Європи, необхідно створювати в області індустріальні й інноваційні парки, орієнтовані на розвиток промисловості", – підкреслив Олексій Чернишов.

За словами очільника Київщини, визначення векторів розвитку районів, пропозиції відповідних проєктів технопарків та забезпечення їх необхідною інфраструктурою – це одні з пріоритетних завдань облдержадміністрації.

Також нагадаємо, що очільник КОДА Олексій Чернишов посів третє місце в рейтингу губернаторів за версією одного з українських видань видання.

Читати "Моя Київщина" у Facebook
Теги: