#

Освітянка з Ірпеня підкорила всеукраїнський конкурс аудіовиконавців

14.01.2022 08:40
Освітянка з Ірпеня підкорила всеукраїнський конкурс аудіовиконавців
Переможниця конкурсу Наталія Шмарко

Педагогиня-організаторка Ірпінського академічного ліцею Національного університету біоресурсів і природокористування України Наталія Шмарко перемогла у Всеукраїнському конкурсі аудіовиконавців "Магія голосу"

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з покликанням на сторінку " Управління освіти і науки Ірпінської міської ради" у Facebook.

Зазначимо, що конкурс відбувся в місті Боярка в рамах Всеукраїнського молодіжного мистецького фестивалю імені Івана Коваленка, у якому загалом узяли участь понад 250 осіб із різних регіонів України.

Наталія Шмарко виконала три вірші на патріотичну тематику. Автор поезій – військовослужбовець Валерій Яценко, який зараз бере участь у бойових діях на Сході України. За результатами змагання, Наталія посіла перше місце у старшій віковій категорії. Оцінювання проводив диктор, актор дубляжу та озвучування Павло Голов.

Нагадаємо, що 12 січня Президент Азербайджану Ільхам Алієв підписав розпорядження про вручення державних нагород Азербайджанської Республіки директорці Ірпінської школи №12 імені Заріфи Алієвої Валентині Антоненко, її заступниці Юлії Крилач та педагогині-організаторці школи Аллі Чумак.

Читати "Моя Київщина" у Telegram