#

Пакет канабісу та шприци: на Броварщині поліцейські продовжують боротьбу з наркотиками (ФОТО)

08.09.2021 13:20
Пакет канабісу та шприци: на Броварщині поліцейські продовжують боротьбу з наркотиками (ФОТО)
Фото з місця подій

На Броварщині поліцейські продовжують виявляти мешканців із наркотиками

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з покликанням на сторінку "Броварське районне управління поліції" у Facebook.

Правоохоронці Броварського районного управління поліції під час патрулювання затримали в місті Бровари 32-річного місцевого жителя, який незаконно зберігав медичний шприц із наркотичною речовиною, схожою на метадон.

Аналогічний випадок трапився і в селищі Калинівка Броварського району. Під час поверхневого огляду в 33-річного броварчанина виявили та вилучили медичний шприц, наповнений речовиною, схожою на наркотичну.

Окрім цього,  у селі Шевченкове поліцейські зупинили автомобіль ВАЗ, який рухався підозріло. 32-річний водій за кермом мав явні ознаки наркотичного сп’яніння. Під час огляду салону автівки поліцейські вилучили пакет із подрібненою зеленою речовиною – канабісом.

Усі заборонені речовини правоохоронці вилучили та направили на  проведення експертиз.

За даними фактами відкриті кримінальні провадження за ч.1 ст.309 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту) Кримінального кодексу України. Досудове розслідування триває.

Нагадаємо, що у Броварах чоловік у стані алкогольного сп’яніння скоїв ДТП, а потім ще й намагався втекти від поліцейських.




Читати "Моя Київщина" у Facebook