#

Парад кандидатів: з'явились подробиці біографії Ольги Кондратюк

06.08.2020 11:22
Парад кандидатів: з'явились подробиці біографії Ольги Кондратюк
Ольга Кондратюк

Жителі села Нові Петрівці викрили голову громадської організації "Асоціація багатодітних сімей "Перлина" Ольгу Кондратюк, яка приховала майно в декларації 

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з посиланням на допис В. Костюшка у Facebook. 

 Як зазначається в дописі, Ольга Кондратюк приховала в декларації майно, а саме: автомобіль Toyota Land Cruiser 200 (2007 рік), на сьогоднішній день вартість його становить від 26 000 - 30 000 $; коттедж площею в 300 кв. м. в селі Старі Петрівці. 

Неодноразово жителі сіл бачили за кермом Ольгу Кондратюк на власному дорогому позашляховику Toyota Land Cruiser 200, держ. номер АН8883ІЕ, - йдеться в дописі. 

За словами В. Костюшка, на сьогоднішній день Ольга Кондратюк є головою громадської організація "Асоціація багатодітних сімей" Перлина". Зареєстрована організація на неї: село Старі Петрівці, провулок Тичини, будинок № 15, Київська обл., Вишгородський район. Останнє місце роботи - Державне агентство інфраструктурних проектів, на посаді головного спеціаліста в 2018 році. 

Сумніваюсь щоб в держслужбовця вистачило заробітної плати на таку покупку, або будівництво шикарного котеджу та дорогого позашляховика марки "Toyota Land Cruiser 200" (на фото видно що позашляховик стоїть у дворі). Особисто від себе додам, що нам не потрібні темні донецькі конячки на посаді голови Петровської ОТГ, і без відповідного досвіду роботи! А ви люди робіть вибір самі, адже вашим дітям тут рости, - йдеться в повідомленні. 

За декларацією Ольги Кондратюк видно, що вона не є акціонером, або підприємцем, а також не володіє цінними паперами.

Нагадаємо, що поблизу села Абрамівка Вишгородського району працівники поліції виявили серед лісу три ділянки, де вирощувалося наркозілля.


Читати "Моя Київщина" у Telegram