#

Індустріальний парк у Переяславі побудують турецькі інвестори (ФОТО)

05.02.2020 12:50
Індустріальний парк у Переяславі побудують турецькі інвестори (ФОТО)
Фото з місця події

Учора, 4 лютого, міський голова Тарас Костін, за участю секретаря ради Петра Бочаріна та головного архітектора міста Анни Степаненко, провів зустріч із представниками групи турецьких компаній, на чолі з керівником ПП "Райтел" Ісмаілом Хаджиоглу, щодо створення в Переяславі індустріального парку

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з покликанням на офіційний сайт Переяславської міської ради та виконавчого комітету.

Під час зустрічі міський голова Тарас Костін наголосив, що розвиток Переяслава завжди в пріоритеті для органів місцевого самоврядування: "Для нас важливо, щоб місто стало інвестиційно привабливим; важливо створювати робочі місця, щоб місцева молодь була твердо впевнена у майбутньому і пов’язувала своє життя виключно зі своїм рідним містом".

Натомість Ісмаіл Хаджиоглу на своїй сторінці у Facebook зазначив:

"У нас відбулася ефективна зустріч з міським головою п. Тарасом Костіним, генеральним секретарем муніципалітету та директором зонінгу щодо організованої промислової зони, яку ми плануємо створити в місті Переяслав. У зустрічі  взяли участь віце-президент компанії "EkoAvrasya" Кемал Курназ, бізнесмени Сельчук Дірклі, Ахмет  Бульгурку, Фірас Саввас. Наша мета – створити більше турецьких інвестицій та колективні організовані промислові зони в Україні. Хай живе єдність Туреччини в Україні…".

Нагадаємо, що в Переяславі відбулася презентація комплексної електронної системи оплати проїзду в громадському транспорті.

 

Читати "Моя Київщина" у Facebook
Теги: