#

Партія "Пропозиція" заявила, що Дубінський у своєму Telegram-каналі займається політичними провокаціями

29.10.2020 08:30
Партія "Пропозиція" заявила, що Дубінський у своєму Telegram-каналі займається політичними провокаціями
Олександр Дубінський

Політична сила "Пропозиція" вимагає від нардепа Дубінського вибачитися за те, що він поширив  неправдиву інформацію про них  

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з посиланням на сайт партії "Пропозиція".

У повідомленні зазначається, що представники олігархів у владі вдаються до відвертої брехні та політичних маніпуляцій заради дискредитації представників партії "Пропозиція", які перемогли на місцевих виборах.

У мережі Інтернет з’явилося відео, на якому було показано процес підрахунку голосів на одній із виборчих дільниць міста Дніпра. На відео помітно, як член комісії – Чебакова Валентина Анатоліївна – начебто псує бюлетені шляхом занесення до них додаткових позначок. Нардеп  Олександр Дубінський, який відверто працює в інтересах Ігоря Коломойського, відразу поширив  неправдиву інформацію, що Чебакова В.А. є членом виборчої комісії від партії "Пропозиція", а бюлетені вона псувала на користь кандидата на посаду міського голови Дніпра Бориса Філатова, –  сказано в заяві.

У політсилі подібні заяви назвали нічим іншим, як відвертою брехнею та політичною маніпуляцією.

Чебакова В.А. була делегована у виборчу комісію політичною партією "Опозиційна платформа – За життя". Жодного стосунку до партії "Пропозиція" вона не має та ніколи не мала, – кажуть в партії.

У "Пропозиції" наголосили, подібні брудні методи дискредитації партії не вперше застосовуються опонентами.

Постійне оббріхування через замовні сюжети на телебаченні та в соціальних мережах, фейкові соціологічні опитування, відверті маніпуляції та фальсифікації стали нормою для представників влади, які працюють на олігарха. Попри це, українці зробили свій вибір, у тому числі в Дніпрі, надавши беззаперечну підтримку нашим кандидатам. І ми захистимо нашу перемогу, незважаючи на весь арсенал брудних технологій, які використовують наші опоненти, – йдеться в заяві.

Партія "Пропозиція" вимагає від представників влади ретельно перевіряти інформацію, перш ніж робити політичні заяви.

А пану Дубінському слід вибачитися за черговий відвертий фейк та провокацію проти "Пропозиції". Для початку – у своєму Telegram-каналі, у якому він регулярно займається політичними провокаціями та маніпуляціями, – вимагають у політсилі.

Нагадаємо, що у своєму телеграм-каналі народний депутат та ексжурналіст Олександр Дубінський назвав Ірину Федорів "конченым животным".

Читати "Моя Київщина" у Facebook
Теги: