#

Переяславська районна лікарня тепер має шість власників

07.10.2019 14:31
Переяславська районна лікарня тепер має шість власників
Переяслав-Хмельницька района лікарня

Переяславська міська рада увійшла до складу співзасновників Переяслав-Хмельницької районної лікарні, таке рішення прийняли депутати на останній сесії

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з посиланням на "Переяслав Сіті".

Заступник міського голови Валентина Губенко повідомила, що до міськради надійшло звернення від голови Переяслав-Хмельницької районної ради Петра Качкалди. Йшлося про те, щоби на сесії міськради було розглянуто питання про вступ міста до складу співзасновників ЦРЛ. Подібні ж звернення від райради було направлено до всіх ОТГ Переяславщини. На сесіях об’єднаних територіальних громад уже прийнято рішення про входження в співзасновники лікарні. З часом, міська рада Переяслава як співзасновники, зможе вносити свої пропозиції, щодо розвитку лікарні.

Перелік власників районної лікарні: Переяслав-Хмельницька районна рада, Студениківська ОТГ, Дівичківська ОТГ, Циблівська ОТГ, Ташанська ОТГ, Переяслав-Хмельницька міська рада.

Також нагадаємо, що Михайло Бно-Айріян, голова Київської обласної державної адміністрації, проінспектував хід ремонтних робіт в Бориспільській  ЦРЛ, яка має відкритися 15 жовтня.

Читати "Моя Київщина" у Telegram
Теги: