#

Переяславська райрада передала частину лісу приватним власникам

29.11.2019 17:30
Переяславська райрада передала частину лісу приватним власникам
фото з мережі Інтернет

Прокуратура Київщини домагається скасування договору оренди землі на узбережжі Канівського водосховища між Переяславською районною радою та приватними особами

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з посиланням на прес-службу прокуратури Київської області.

Бориспільська місцева прокуратура оскаржила розпорядження Переяслав-Хмельницької райдержадміністрації про передачу в оренду суб’єкту господарювання земельної ділянки для рибогосподарських потреб, розташованої на узбережжі Канівського водосховища в межах Циблівської сільської ради.

За попередніми даними, земельна ділянка, яку надано в оренду на 49 років, відносить до земель лісогосподарського призначення та знаходиться в межах Переяславського лісництва ДП "Переяслав-Хмельницьке ЛГ". Її передача відбулась не уповноваженим на те органом з численними порушеннями вимог законодавства, без сплати втрат лісогосподарського виробництва.

Таким чином, прокуратура в суді наполягатиме на визнанні незаконним розпорядження райдержадміністрації та недійсним договору оренди земельної ділянки.
Судовий розгляд позовної заяви триває.

Нагадаємо, що під час особистого прийому в державній установі "Бориспільська виправна колонія" до заступника прокурора Київської області звернувся засуджений та повідомив, що його безпідставно утримують у в’язниці.

Читати "Моя Київщина" у Telegram
Теги: