#

Переяславська ТЕС стала лідером з-поміж підприємств відновлювальної енергетики України (ФОТО)

22.12.2020 11:20
Переяславська ТЕС стала лідером з-поміж підприємств відновлювальної енергетики України (ФОТО)
Фото з місця події

Переяславська ТЕС визнана лідером серед підприємств відновлювальної енергетики України

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з покликанням на "Переяслав City".

З чудовим настроєм і оптимізмом зустріли професійне свято – День енергетика (22 грудня) – працівники ТОВ "ЕПГ "Югенергопромтранс" (теплоелектростанції, що на міській вулиці Героїв Дніпра). І тим більш, що їхня праця отримала визнання на загальнодержавному рівні: напередодні Всеукраїнський галузево-аполітичний центр номінував переяславське підприємство на звання "Компанія Року-2020".

Нещодавно генеральний директор товариства Андрій Мілюта отримав відповідний Національний сертифікат.

Повідомлення про те, що ми – серед цьогорічних переможців номінації "Компанія Року", стало для нас неочікуваною, але ж дуже приємною новиною. Знаємо, що з-поміж інших видів діяльності Всеукраїнський галузево-аналітичний центр уже протягом багатьох років проводить визначення найкращих, найнадійніших і найперспективніших підприємств України в кожній галузі економіки. Проводить на основі ретельного аналізу їх роботи. Тому присвоєння такої відзнаки – це, по суті, офіційне підтвердження досягнень підприємства, компанії у веденні бізнесу, її лідерства в конкретній галузі. Нас визнали лідерами з-поміж підприємств відновлювальної енергетики. Така оцінка стане, без сумніву, корисною для нас як підстава для вибору співробітництва та залучення інвестицій, – зазначив Андрій Мілюта.

Як з’ясувалося, додатково переможці номінації отримують право від Галузево-аналітичного центру на відзначення ще трьох працівників підприємства, включаючи керівника. Тож, окрім Андрія Мілюти, сертифікати та медалі "Професіонал року" за високий професіоналізм, трудові досягнення та особливий внесок у розвиток підприємства (так написано в сертифікатах) отримають також Василь Зубков, електрогазозварник, та Сергій Зінченко, начальник зміни ТЕС. Нагороди вручать 22 грудня на урочистостях підприємства.

Ми насправді вийшли на новий рівень роботи. У штатному режимі, коли стовідсотково ритм роботи задає автоматика, працюємо із серпня. Стабільними стали й показники викидів. Ми постійно спілкуємося з жителями навколишніх мікрорайонів щодо цього. І ось нещодавно жителі т. з. Шанхаю (це якихось двісті метрів від нас) відзначили, що з нашої труби вже тривалий час зовсім немає чорного диму, лише пара. Ми ж фіксуємо весь цей час стабільно низькі показники викидів, особливо вуглекислого газу, за своїми датчиками. Зазначу відверто, 2020-ий видався для нас дуже непростим роком, передусім через несвоєчасні розрахунки державою за вироблену підприємством електроенергію. Утім це не завадило ні нашій виробничій діяльності, ні виконанню нами шефських зобов’язань перед дитячими колективами міста. Ми допомагали дитсадку "Золотий ключик" та футбольній команді ДЮСШ. Ось з нагоди Дня енергетика в Славутичі змагатиметься наша підшефна команда тренера В’ячеслава Заболотного. Чекаємо від них тільки перемоги у турнірі – переяславське має бути в усьому найкращим, – розповідає керівник станції.

Нагадаємо, що 19 грудня місцеві жителі Переяслава на вул. Літописній знайшли трьох собак з явними ознаками насильницької смерті.


Читати "Моя Київщина" у Facebook
Теги: