#

Першокласники Переяславської ЗОШ висадили на шкільному подвір’ї барбариси (ФОТО)

01.10.2021 09:40
Першокласники Переяславської ЗОШ висадили на шкільному подвір’ї барбариси (ФОТО)
Фото з місця подій

Першокласники Переяславської ЗОШ №3 долучилася до масштабної акції "Зростаємо разом", ініційованої для шкіл Київщини головою КОДА

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з покликанням на "Переяслав City".

Спільними зусиллями учнів 1-го класу, їхніх батьків та педагогів закладу було проведено озеленення шкільної території. Різнобарвні декоративні барбариси, висаджені першокласниками, стали черговою окрасою цього затишного шкільного подвір’я.

Крім того, учні школи взяли активну участь у Міжнародній акції до Всесвітнього дня прибирання "World Clean-up Day". Діти разом зі своїми вчителями таким чином доєдналися до мільйонів небайдужих людей зі всього світу, які хочуть зробити планету чистішою.

Директор школи Володимир Кондусь зазначив:

Прибрана пришкільна територія, класні кімнати, могила невідомих льотчиків, що на Ярмарковому кладовищі, та зданий на перероблення зібраний школярами пластик – це справді турбота про довкілля. Я вдячний усім учасникам наших акцій за небайдужість. Наша відповідальність і бажання робити корисні справи залишають глибокий слід доброти та надії на краще майбутнє!

Нагадаємо, що український політолог, громадський діяч та доктор історичних наук Віталій Коцур набрав 90 % голосів виборців та став новим ректором Університета Григорія Сковороди в Переяславі.

Читати "Моя Київщина" у Facebook