#

Під Авдіївкою загинув молодий військовий 72-ої бригади

07.04.2021 08:20
Під Авдіївкою загинув молодий військовий 72-ої бригади
Фото зі сторінки 72 ОМБр

У понеділок, 5 квітня, внаслідок обстрілу російськими бойовиками загинули двоє військовослужбовців Збройних сил України, один з яких – воїн білоцерківської 72 ОМБр ім. Чорних Запорожців

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" із покликанням на сторінку 72 ОМБр ім. Чорних Запорожців у Facebook.

У повідомленні командування та особовий склад 72 ОМБр імені Чорних Запорожців висловив щирі співчуття батькам Владислава, рідним, близьким, бойовим побратимам та друзям:

З сумом повідомляємо, що ввечері 5 квітня, внаслідок підступного обстрілу російськими окупантами українських позицій неподалік Авдіївки, від ворожої кулі обірвалося життя воїна 72 окремої механізованої бригади імені Чорних Запорожців солдата Владислава Анатолійовича Мороза.

Вони повідомили, що Владу назавжди залишилось двадцять три роки. Він був жителем Черкаської області та проходив службу за контрактом.

Нагадаємо, що в Обухові волонтери ГО "Материнське серце" хочуть відкрити реабілітаційний центр для військових, які повернулися із зони бойових дій.

Читати "Моя Київщина" у Telegram