#

Під Борисполем військовий вертоліт здійснив аварійну посадку

23.04.2020 06:48
Під Борисполем військовий вертоліт здійснив аварійну посадку
Фото з місця події

Учора, 22 квітня, близько 17 години, вертоліт Мі-8 бориспільської бригади транспортної авіації Повітряних Сил ЗС України здійснив вимушену посадку на необладнаний майданчик

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з посиланням на сторінку Командування Повітряних Сил ЗСУ у Facebook.

За словами екіпажу під час польоту у двигун вертольота залетів птах, що спричинило відмову одного з двигунів. Як діяти у таких позаштатних ситуаціях льотчики добре знають, тож завдяки навченості екіпажу, Мі-8 МСБ-В успішно здійснив вимушену посадку на одному двигуні. Для цього командир візуально вибрав місце у польовій місцевості поблизу населеного пункту Іванків.

Підписуйтесь на офіційну сторінку порталу "Моя Київщина" у Facebook.

Цього дня екіпажі вертольотів Мі-8 здійснювали планові польоти на гранично малих висотах, відпрацьовували вправи з курсу бойової підготовки на групову злітаність у складі пари. Вертоліт неушкоджений, екіпаж – у нормі.

Також нагадаємо, що на Бориспільщині Гірська сільська рада виділила кошти на ремонт дитсадку "Берізка" та вже обрала підрядника.

Читати "Моя Київщина" у Telegram
Теги: