#

Під час вчорашнього обстрілу Київщини діти принесли в школу збиту ракету (ВІДЕО)

16.11.2022 17:00
Під час вчорашнього обстрілу Київщини діти принесли в школу збиту ракету (ВІДЕО)
Фото з місця подій

У Бучанському районі Київської області вчора, 15 листопада, діти під час повітряної тривоги знайшли збиту ракету біля школи та понесли показати її до навчального закладу

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з покликанням на спільноту "Поліція Київської області" у Facebook.

"За школою діти знайшли збиту ракету і несуть показати" - таке повідомлення в розпал вчорашнього масованого обстрілу Київщини отримали поліцейські на спецлінію "102" від керівника одного з навчальних закладів Бучанського району.

У поліції назвали вищою мірою безповідальності те, що діти перебували на вулиці під час тривоги. До того ж малеча легковажно поводилася з вибухонебезпечними предметами, які несуть реальну загрозу життю і здоров’ю.

І батьки, і вихователі, і адміністрація навчальних закладів беззаперечно несуть відповідальність за життя і здоров’я дітей. 

Андрій Нєбитов запевнив:

Вкотре закликаю дорослих подбати про те, щоб діти знали і дотримувались простих заходів безпеки. Під час повітряної тривоги проходили в укриття, розуміли, що в разі виявлення небезпечних предметів чіпати їх не можна, треба повідомити дорослим або подзвонити до поліції.  Прості правила рятують життя!

Нагадаємо, що 15 листопада інспектори групи зв'язків із громадськістю провели пізнавальну бесіду з вихованцями позашкільного простору.


Читати "Моя Київщина" у Facebook