#

Під час операції "Зброя та вибухівка" у жителя Вишгородщини виявили цілий арсенал (ФОТО)

27.04.2018 15:22
Під час операції "Зброя та вибухівка" у жителя Вишгородщини виявили цілий арсенал (ФОТО)

Днями, під час оперативно-профілактичної операції "Зброя та вибухівка", у жителя села Володимирівка, що у Вишгородському районі, виявили цілий арсенал зброї

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з посиланням на сторінку ГУ Національної поліції у Facebook.

З метою стабілізації оперативної обстановки щодо незаконного обігу зброї, боєприпасів та вибухівки на території Київської області продовжується оперативно-профілактична операція "Зброя та вибухівка".

Її завдання – виявлення та вилучення з незаконного обігу вогнепальної зброї, бойових припасів, вибухових речовин та пристроїв, розкриття злочинів, скоєних з використанням зброї, припинення діяльності організованих груп та злочинних організацій.

У ході проведення санкціонованого обшуку помешкання жителя с. Володимирівка Вишгородського району працівники Вишгородського відділення поліції виявили зброю та боєприпаси, а саме більше 90 набоїв калібру 5,6 мм, гранату, обріз мисливської рушниці та холодну зброю.

Інформація про подію внесена до Єдиного реєстру досудових розслідувань, відкрито кримінальне провадження за частиною 1 ст. 263 Кримінального кодексу України (Носіння, зберігання, придбання, передача чи збут вогнепальної зброї бойових припасів, вибухових речовин або вибухових пристроїв без передбаченого законом дозволу).

Стаття передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від трьох до семи років.

Читати "Моя Київщина" у Telegram
Теги: