#

Під Фастовом молодик викрав автомобіль колишньої (ВІДЕО)

15.02.2022 16:47
Під Фастовом молодик викрав автомобіль колишньої (ВІДЕО)
У селищі Борова чоловік викрав автомобіль

Декілька днів тому в селищі Борова чоловік викрав автомобіль Daewoo Matiz, що належав його колишній подрузі

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з покликанням пресслужбу Національної поліції в Київській області. 

Відомо, що про викрадення автівки до поліції повідомив 31-річний мешканець селища  Борова, який нещодавно придбав автомобіль у односельчанки. На пошуки авто були орієнтовані усі найближчі наряди поліції.

Правоохоронці оперативно встановили місцезнаходження  викраденого автомобіля та особу зловмисника. Як з’ясувалось, викрадачем виявився колишній співмешканець минулої власниці авто. У поліції додали:

Після розлучення чоловік забрав один комплект ключів від автомобіля, а коли побачив легковик на вулиці села, вирішив ним скористатись. Чоловік ретельно сховав автомобіль та замаскував його за місцем свого проживання.

Викрадача затримано у порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України. За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст.289 (Незаконне заволодіння транспортним засобом) ККУ. Санкція статті передбачає  обмеження волі на строк від трьох до п’яти років або позбавлення волі на той самий строк.

Нагадаємо, що мати хлопчика, якого розбещував іноземець на Фастівщині, боїться, що кривдник залишиться без покарання.


Читати "Моя Київщина" у Telegram