#

Мати хлопчика, якого розбещував іноземець на Фастівщині, боїться, що кривдник залишиться без покарання

15.02.2022 11:30
Мати хлопчика, якого розбещував іноземець на Фастівщині, боїться, що кривдник залишиться без покарання
Фото з мережі Інтернет

Портал "Моя Київщина" продовжує інформувати про перебіг справи про розбещення неповнолітнього на Фастівщині

Нагадаємо, що портал розповідав про те, як іноземний співмешканець жінки протягом року розбещував її неповнолітнього сина. Приводом для статті стало звернення матері неповнолітнього. Вона  надала інформацію щодо розслідування справи, та висловила хвилювання, щодо можливого закриття справи.

Жінка говорить наступне:

Я запитала, як просувається моя справа, а мені сказали, що прокуратура Фастова начебто не вбачає кримінального злочину. Тобто вони не хочуть вести цю справу далі. Я зі свого боку переживаю, бо він це зараз зробив із моєю дитиною, а завтра він знайде собі нову жертву.

Фастівська окружна прокуратура спростувала цю інформацію, та заявила, що наразі здійснюється процесуальне керівництво у кримінальному провадженні за фактом розбещення неповнолітнього за ч 2 ст 156 КК України.

Заступник керівника Фастівської прокуратури Микита Рождественський повідомив, що наприкінці січня  2022 року іноземцеві було повідомлено про підозру у скоєнні зазначеного злочину та обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою. Зараз тривають додаткові експертизи. Їхні результати нададуть остаточну правову кваліфікацію діям підозрюваного. За процесуальними термінами строк розслідування триватиме до 29 березня 2022року.

Постраждалий неповнолітній проходить курс психологічної реабілітації, але і досі не визначився чи зможе знову все розповісти на суді. Одна думка про те, що він знову буде знаходитись зі своїм кривдником в одному приміщення наводить на хлопця жах.

Читати "Моя Київщина" у Facebook