#

Під Києвом чоловіка після операції одразу виставили на вулицю

26.12.2021 18:00
Під Києвом чоловіка після операції одразу виставили на вулицю
Фото з мережі Інтернет

У четвер, 23 грудня, під Києвом до магазину зайшов чоловік, який почав питатися, як добратися до Кагарлику

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" із покликанням на допис Олени Коляндицької у Facebook.

У дописі жінка пише, що ввечері до неї у магазин завітав чоловік, який питав, як добратися до Кагарлику. Одна вона зауважує, що була шокована від стану невідомого, адже він був із дренежами та дуже погано розмовляв.

Авторка допису зауважує:

Я подзвонила в службу "102", чекала їхній наряд цілу годину після чого почала знову дзвонити, але вони мені відмовили. Я не зупинилась, і не відпускала цього чоловіка і не відпустила б до тих пір поки не знайшла вихід із цієї ситуації. Я дуже вдячна своїй ріднесенькій Ірині Макарові слідчий слідчого відділення, яка мені дуже допомогла, дізналась номер телефону дружини та все інше, так як ми їй відразу не дозвонились, я зателефонувала за номером який знайшла на виписці.

Далі жінка пише, що медичний центр "ДОПОМОГА ПЛЮС" така собі лікарня, яка просто відразу після операції після, інсульту, випустили на вулицю людину.

На кінець вона зауважує:

Що робиться в Україні? Чому лікарі так відносяться до людей? І ще, люди небійтесь допомагати один одному,не залишайте людей без уваги, якщо ви бачите що ця людина потребує допомоги.

Нагадаємо, що новий шанс на життя завдяки аеромедичній евакуації отримали вже 36 жителів Київщини.

Читати "Моя Київщина" у Facebook
Теги: