#

Під Києвом посеред траси зламалось від негоди авто

09.02.2021 09:40
Під Києвом посеред траси зламалось від негоди авто
Фото з мережі інтернет

Учора вранці на 15 км автодороги Київ — Чоп патрульні села Чайки побачили авто, що стояло на узбіччі та вирішили під’їхати допомогти

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з посиланням на пресслужбу патрульної поліції у Київській області.

Патрульні з’ясували, що водій та пасажирка авто які стали заручниками негоди. Вони викликали евакуатор та почистити від снігу дзеркала та аварійні сигнальні ліхтарі – для уникнення ДТП

Пасажирка дуже поспішала до Києва, тому патрульні зупинили попутне авто та попросили водія допомогти та підвезти дівчину до міста.

В умовах снігопаду водіям транспорту необхідно бути максимально уважними та обережними за кермом, рухатися з увімкненим ближнім світлом фар, неухильно дотримуватись швидкісного режиму, відмовитись від ризикованих маневрувань. У разі снігопаду, не залишати транспортні засоби в місцях де вони будуть ускладнювати роботу снігоприбиральної техніки. Водіям завчасно планувати маршрути поїздок, чи при можливості, взагалі відмовитись від поїздок на час негоди, – нагадують патрульні та просять телефонувати 102 у складних ситуаціях на дорозі.

Нагадаємо, що завдяки зверненню небайдужої громадянки патрульним батальйону села Чайки вдалося запобігти переохолодженню жінки.

 

Читати "Моя Київщина" у Telegram