#

Під Києвом через горе-водія стався вибух на АЗС

21.06.2018 06:52
Під Києвом через горе-водія стався вибух на АЗС

Сьогодні вночі, 21 червня, на автозаправній станції "БРСМ" стався вибух через водія, який забув витягнути пістолет з бензобака після заправки

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з посиланням на прес-службу ГУ Нацполіції у Київській області.

"Сьогодні вночі на автозаправній станції "БРСМ", розташованої на 29 км траси Київ-Чоп, стався вибух газової колонки. Серед людей ніхто не постраждав", - повідомили у відомстві.

На місці події працюють працівники Києво-Святошинського відділу поліції та рятувальники. Встановлюються всі обставини та причини вибуху. 

А вже у коментарях до допису користувач мережі повідомив, що вибух спровокував водій авто

"На АЗС БРСМ-Нафта (що знаходиться на трасі Київ - Житомир) о 23:46 водій забув вийняти пістолет з бензобака і почав рух в бік виїзду з АЗС, в результаті чого топливораздаточна колонка була зірвана з кріплень, впала і почався витік Газа. Сталася пожежа, після якого загорілося обладнання", - йдеться у повідомленні Олександра Мельничука.

Повідомляється, що, завдяки встановленій протипожежній системі, вогонь було погашено протягом 11 хвилин. Винуватець зник з місця події. 

Відкрито кримінальне провадження за ч. 2 ст. 194 КК (знищення і пошкодження чужого майна суспільно небезпечним способом).

Читати "Моя Київщина" у Facebook
Теги: