#

Під Києвом через залицяння до дівчини молодика прокатали в багажнику та відлупцювали до півсмерті

07.05.2018 16:07
Під Києвом через залицяння до дівчини молодика прокатали в багажнику та відлупцювали до півсмерті

Сьогодні, 7 травня, у прокуратурі Києво-Святошинського району повідомили про оголошення підозри двом зловмисникам, які жорстоко побили та пограбували чоловіка через залицяння до знайомої

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з посиланням на сторінку Києво-Святошинської місцевої прокуратури у Facebook.

Встановлено, що двоє 25-річних чоловіків та їх подруга перебували поблизу кав’ярні в одному із населених пунктів Києво-Святошинського району, де між вказаною дівчиною та потерпілим розпочалось спілкування, під час якого останній почав до неї залицятись. Обурившись таким діями дівчина дала потерпілому ляпаса, а її друзі почали бити останнього.

В подальшому, зловмисники силоміць помістили потерпілого до багажного відділення автомобіля та вивезли його на територію молокозаводу, де наносили тілесні ушкодження останньому, а потім заволоділи його грошовими коштами, документами та іншими особистими речами.

Завдяки процесуальному керівництву Києво-Святошинської місцевої прокуратури двом зловмисникам повідомлено про підозру у вчиненні кримінальних правопорушень, передбачених ч. 2 ст. 146 (незаконне позбавлення волі та викрадення людини, вчинене групою осіб) та ч. 2 ст. 186 (грабіж, поєднаний з насильством, вчинений групою осіб) КК України.

Досудове розслідування триває.

Читати "Моя Київщина" у Facebook
Теги: