#

Під Києвом зарізали чоловіка

09.12.2019 11:21
Під Києвом зарізали чоловіка
Фото з мережі Інтернет

У селі Петропавлівська Борщагівка двоє чоловіків посварилися, і їх конфлікт закінчився різаниною

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з посиланням на Національну поліцію Київської області.

Під час проведення першочергових оперативно-розшукових заходів працівники поліції встановили та затримали особу, причетну до скоєння навмисного вбивства.

Ним виявився 30-річний місцевий житель, неодноразово судимий за скоєння тяжких злочинів. У якості речового доказу поліцейські виявили та вилучили знаряддя злочину – ніж.

Як з’ясувалось, між односельцями сталася сварка на ґрунті неприязних відношень. Під час сварки нападник вихопив ніж, який завжди носив з собою, і завдав знайомому смертельний удар. Потім забрав його паспорт і заніс до магазину. Продавчині сказав, що власник документу прийде пізніше і "викупить" його.

За фактом навмисного вбивства та викрадення документу поліція відкрила два кримінальних провадження за ч. 1 ст. 115 та за ч. 1 ст. 357 Кримінального кодексу України. Затриманому чоловіку оголошено про підозру. Міру запобіжного заходу для нього обере суд. Правоохоронці звернуться з клопотанням про тримання під вартою. Триває слідство.

Також нагадаємо, що у Київській області правоохоронні органи виявили тіло зниклого іноземця з вогнепальними пораненнями у закинутій криниці.

Читати "Моя Київщина" у Telegram
Теги: